Aukioloajat: Ma-Pe 8.00-18.00 | Puh 020 756 9690
Eläinlääkintää jo vuodesta 1972!
Valitse sivu

Sairaala

PÄIVÄSAIRAALA

Hoidamme päiväsairaalaperiaatteella esimerkiksi pienet leikkaukset ja enemmän aikaa vievät tutkimukset.

Hevonen tuodaan hoitoon sovittuna ajankohtana ja kotiutetaan myöhemmin saman päivän aikana toimenpiteen tai tutkimusten valmistuttua.

Päivän aikana huolehdimme potilaan ruokinnasta ja muista tarpeista.

SAIRAALA

Pidempiaikaista hoitoa ja lääkintää sekä ympärivuorokautista valvontaa vaativat hevoset otamme sairaalapotilaiksi.

Käytössämme olevien laitteiden ja hyvin varustetun laboratoriomme avulla pystymme seuraamaan potilaan kuntoa ja päättämään tarvittavista hoidoista nopeasti.

Pidämme hevosen omistajan jatkuvasti ajan tasalla potilaan tilanteesta ja hoitosuunnitelmasta. Hevosen luona voi vierailla sovittuina aikoina ja kuulumisia voi kysellä puhelimitse ajanvarausnumerostamme. Hoitojakson aikana huolehdimme potilaan ulkoilu- ja muista tarpeista.

Eläinsairaalan yhteydessä on kuuden hevosen koneellisesti ilmastoitu talli. Tallissa on erilliset ori-, varsomis- ja eristyskarsinat. Lisäksi kahden hevosen erillistalli. Myös rehujen ja varusteiden säilytystä varten on oma huone. Lisäksi hevospotilaiden käytössä on sairastarhat, laitumet ja ratsastuskenttä.

Talliin on pääsy vain eläinsairaalan henkilökunnalla sekä hevospotilaiden omistajilla klinikan aukioloaikoina erillisen sopimuksen mukaan.