Aukioloajat: Ma-Pe 8.00-18.00 | Puh 020 756 9690
Eläinlääkintää jo vuodesta 1972!
Valitse sivu

Pehmytosakirurgia

Tyypillisimpiä pehmytosakirurgisia toimenpiteitä pieneläimille ovat muun muassa kastraatio, sterilisaatio, kasvainten poisto, keisarinleikkaus, mahalaukun kiertymä, anaalialueen leikkaus, virtsatieleikkaus, tyräleikkaus, iho- ja silmäluomikirurgia, hengitystie- ja nielukirurgia, korvakirurgia sekä ruoansulatuskanavaleikkaukset esim. vierasesineleikkaus.

Käytössämme on kaksi korkeatasoista leikkaussalia valmistelutiloineen ja heräämö.

Leikkaussalitekniikkaa täydentää ajanmukainen nukutus- ja valvontalaitteisto. Pystymme näin seuraamaan tarkasti eläimen vointia leikkauksen aikana ja varmistamaan parhaan mahdollisen toipumisen. Leikkaukset pyritään tekemään aamupäivisin, jotta potilailla on hyvää aikaa toipua nukutuksesta ja kotiutus sujuu turvallisesti. Ennen kotiinlähtöä kerromme, miten leikkauspotilasta tulee kotona hoitaa ja annamme kirjalliset kotihoito-ohjeet.

Tutkimus ennen anestesiaa

Suosittelemme kaikille anestesiapotilaille veriarvojen tutkimista ennen toimenpidettä. Verinäytteestä saamme tietoa eläimen terveydentilasta ja seikoista, jotka tulee huomioida anestesian yhteydessä. Tutkimuksen hinta 55 €.