Aukioloajat: Ma-Pe 8.00-18.00 | Puh 020 756 9690
Eläinlääkintää jo vuodesta 1972!
Valitse sivu

Profivet palvelee

Eläinten hyväksi jo vuodesta 1972!

Profivet syntyi halusta rakentaa Valkeakoskelle ammattitaitoinen, kattava ja hyvätasoinen klinikka palvelemaan niin pieniä kuin suuriakin eläinpotilaita.

Meillä asiakkaan lemmikkiä tai hevosta hoitaa aina osaava ja koulutettu tiimi, joka työnä on varmistaa, että lemmikkisi saa parasta mahdollista hoitoa vaivasta riippumatta. Meidän tavoitteenamme on tarjota sinulle ja lemmikillesi ensiluokkainen hoito laadukkailla ja ajantasaisilla laitteilla sekä viimeisintä tutkimustietoa hyödyntäen.

Nykyaikainen ja moderni klinikkamme mahdollistaa monipuoliset kuvauksetlaboratoriotutkimukset sekä haastavatkin kirurgiset toimenpiteet. Hoidamme potilaita myös lähetteellä.

Oma laboratorio mahdollistaa näytteiden tutkimisen nopeasti ja tehokkaasti.

 

Tutkimustyö

Osallistumme aktiivisesti tutkimushankkeisiin, joiden tavoitteena on kehittää edelleen eläinlääketiedettä ja tarjota sitä kautta entistä parempaa ja tehokkaampaa hoitoa lemmikeille.

 

Sari Kalliomaa

Sari Kalliomaa

Eläinlääkäri, vet. med. lic. DVM 1999

Kirurgian ja ortopedian sekä urheilueläinlääketieteen erikoisosaaminen

Lue lisää

 Olen Sari Kalliomaa, toisen polven eläinlääkäri. Olen valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 1999.

Unelmissani oli avata kattava ja korkeatasoinen eläinsairaala, jossa voidaan hoitaa vaativiakin potilaita laadukkaasti ja ammattitaidolla. Tämän unelman sain toteutettua, kun Valkeakosken eläinsairaala avasi ovensa 2002. Jatko-opinnoissani olen keskittynyt mm. kirurgiaan sekä ortopediaan ja tähystyksiin. Olen näiden lisäksi erikoistunut urheiluhevosten hoitoon sekä lisääntymisoppiin. Haluan jatkuvasti kehittää paitsi omaa osaamistani, myös eläinsairaalan varustetasoa ja palveluvalikoimaa. Tavoitteenani on tarjota parasta palvelua parhaalle ystävällesi. 

Sari tunnetaan erittäin taitavana kirurgina ja ammattitaitoisena sekä intohimoisena eläinlääkärinä. Sarilla on vahva esteratsastustausta. Sari on edustanut Suomen maajoukkueessa 10 vuotta poneista senioireihin ja saavuttanut lukuisia kansallisia ja kansainvälisiä sijoituksia ja voittoja. Sari on myös valmentanut esteratsastusta. Tällä hetkellä hän keskittyy kasvattamaan erittäin hyväsukuisia estehevosia Berglands-nimellä.

Tärkeimmät jatkokoulutukset: urheiluhevoslääketiede, tehohoito, kirurgia, ortopedia, reproduktio eli lisääntymisoppi ja skopia eli tähystykset

Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti, viro, norja

Sari kasvattaa erittäin hyväsukuisia estehevosia Berglands-nimellä. Tutustu tästä.

Nina "Ninnu" Koskinen

Nina "Ninnu" Koskinen

Eläinlääkäri, vet. med. lic.

Lue lisää

Olen hevostyttö ja kissaihminen. Valmistuin 2013 eläinlääketieteellisestä tiedekunnasta ja sain klinikkalääkärin oikeudet. Hoitotyössä minua kiinnostavat erityisesti tehohoito, anestesia ja sisätaudit, pehmytosakirurgia sekä suu- ja hammassairaudet. Palkitsevinta minulle tässä työssä on selvittää mikä potilasta vaivaa ja löytää keinot paranemiseen tai tilanteen helpottamiseen – välillä se vaatii lähes salapoliisin työtä, mutta hyvinvoiva potilas on aina työn arvoinen.

Ninnu on touhunnut koko ikänsä eläinten kanssa. Lapsuudenkodissa oli kissoja ja koiria, lisäksi Ninnu aloitti ratsastusharrastuksen jo pikkutyttönä. Isän ja pikkuveljen ravi-innostuksen syttymisen myötä kotiin hankittiin ensimmäinen oma hevonen, suomenhevosruuna Ajan-Niitti, joka sai Ninnunkin innostumaan ravihevosista. Tällä hetkellä Ninnu lievittää hevoskuumettaan ratsastelemalla ystävien hevosilla, mutta hän haaveilee omasta suomenhevosesta, jolla voisi tähdätä ainakin pienimuotoisesti radoille. Perheeseen kuuluu tällä hetkellä aviomies sekä 4 maatiaiskissaa. Hevostelun lisäksi vapaa-aika kuluu vanhaa omakotitaloa remppaillessa.

Kielitaito: suomi, englanti.

Heli Toivanen

Heli Toivanen

Eläinlääkäri

Saija Uusitupa

Saija Uusitupa

Eläintenhoitaja

Lue lisää

Tulin kiireavuksi Valkeakosken eläinsairaalaan vuonna 2008 ja tälle tielle jäin. Eläimet ovat kuuluneet elämääni aina, erityisesti koira- ja hevosharrastuksen myötä. Eläinhoitajan lisäksi toimin kouluratsastuksen lisenssituomarina, kilpailen kouluratsastuksessa sekä valmennan ratsukoita. Työssäni parasta on se kivat asiakkaat – siis sekä eläimet että niiden omistajat ja samanhenkiset työkaverit.

Saijalla on kaupallinen koulutus ja aikaisempi työkokemus kansainvälisen kaupan ja logistiikan alalta. Lisäksi Saijalla on suoritettuna tuotantoeläinpuolen eläintenhoitajan perusjakso sekä hevos- ja koirapuolen koulutuksia. Saija auttaa eläintenhoitajan töissä ja vastaa hallinnon pyörittämisestä; laskutuksesta, markkinoinnista, sisäänostoista, sopimuksista jne. yhdessä Sarin kanssa. Kotona Saijalla on tällä hetkellä avomiehen lisäksi kuusi hevosta, kaksi koiraa ja kolme kissaa. Hän on ratsastusseura Tavastian puheenjohtaja ja valmentautuu sekä kilpailee kouluratsastuksessa. Lisäksi hän harrastaa pienimuotoista hevoskasvatusta.

Noora "Nope" Valli

Noora "Nope" Valli

Klinikkaeläinhoitaja

Lue lisää

Tulin Valkeakosken eläinsairaalaan ilta-avuksi vuonna 2013. Kokemus täällä sekä ratsastusharrastus ja omat lemmikit innostivat alalle, ja suoritinkin ammattitutkinnon eläintenhoitajaksi vuonna 2015. Erityisesti minua kiinnostavat anestesiologia sekä eläinten kipukäyttäytyminen ja kivunhoito. Ilahduttavinta työssä on nähdä hoidon tulokset ja se, että aina voi ja pitää oppia uutta. 

Nope on harrastanut ratsastusta pikkutytöstä lähtien ja lapsuudenkodissa on ollut eläimiä, mm. koira ja kaneja. Nooran perheeseen kuuluu avomies, ja vaikka omia lemmikkejä ei tällä hetkellä ole, hoitoon tulijoita riittää. Vapaa-ajalla hän urheilee ja touhuaa hevosten kanssa. Lisäksi hän toimii ratsastusterapian avustajana.

 

Erika Heimo

Erika Heimo

Eläintenhoitaja, Eläinlääketieteenopiskelija, Helsinki

Lue lisää

Suoritan tällä hetkellä eläinlääketieteen opintojani, ja liikenevän ajan työskentelen täällä Profivetillä. En ole voinut kuvitellakaan itselleni muuta ammattia. Vielä en osaa sanoa mikä minua eläinlääketieteen puolella erityisesti kiehtoo, olen tavattoman innostunut opinnoistani ja kaikki on ollut todella mielenkiintoista ja haastavaa. Rakastan työskennellä eläinten kanssa ja nautin suuresti siitä, että jatkuvasti oppii jotakin uutta.

Erika tuli Valkeakosken eläinsairaala Profivetiin vuonna 2005. Ensin hän toimi Sarin hevosten hoitajana, ja siirtyi pikkuhiljaa myös työskentelemään klinikalla kesäisin ja koulujen loma-aikoina. Ylioppilaskirjoitusten jälkeen Erika työskenteli Profivetissä täysipäiväisesti eläintenhoitajana, kunnes aloitti opiskelut Helsingissä syksyllä 2015. Opiskelujensa ohella Erika työskentelee Profivetissa aina kun mahdollista.

Koska Erika opiskelee, hänen kaksi kissaansa asuvat tällä hetkellä hänen vanhempiensa luona Valkeakoskella. Lisäksi Erikan elämään kuuluu paljon ystävien eläimiä ja niiden hoitamista. Erika on mm. erittäin haluttu kisahevosenhoitaja.

 

Elina Ollari

Pieneläinklinikkahoitaja